• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes

    in Igre by (120 points)

    1 Answer

    0 votes
    Svaka aplikacija sadrzi Manifest, moguce je da je prilikom preuzimanja aplikacije doslo do prekida download-a na kratko i da se nije dobro skinula ili aplikacija ne podrzava uredjaj na koji se skida.
    by (49.5k points)
    0

    eboye meni se ovo dešava i dok god ne ugasim telefon pa upalim ne mogu ništa skidati ni ažurirati. U pitanju je telefon Samsung Duos 2.

    0
    Jesi probao da uradis "clear data" Play Store aplikacije?
    0
    Naravno da jesam i ne pomaže. Jedino kada ugasim pa upalim telefon onda mogu skidati normalno. Kada završim sa skidanjem i nakon sat vremena opet pokušam, opet mi se pojavi poruka kao na slici. Tako da uvijek moram gasiti i paliti tel ako hoću nešto skidati. E da, ovo mi se dešava, samo kada sam na mobilnom netu, na Wi-Fi ne, skidam normalno.
    0
    Hmm,

    jel iskljucujes automatsku sinhronizaciju? Google nalog mora biti sinhronizovan pre skidanja. Znam da mnogi gase auto sync na 3Gu.

    I da li ti je namesteno da se sat automatski sinhronizuje? Ovo je takodje veoma bitno za funkcionisanje svih google servisa.
    0
    Ne sinhronizacija mi je uvijek uključena, nemam potrebe da je isključujem. A što se tiče sata, on mi je naštiman da koristi vrijeme koje mi mreža pruža.
    0
    Da, da, na to sam mislio

    A jesi probao ovo? (Drugi post)

    http://crowdsupport.telstra.com.au/t5/Android/Can-t-download-from-Google-Play-store-over-3G-NextG-Error-495/td-p/69502

    Kaze da je problem bio background data restriction
    0
    Provjerio sam i nemam nikakvog ograničenja kada koristim mobilni net. Čak mi je isključena i ona opcija da samo ažuriram app kad sam na Wi-Fi.

    Pročitao sam ovo, što si mi poslao, njemu je izbacivalo Error 495, a kod mene je 491, kod njega počne sa skidanjem app, pa prekine, a kod mene uopšte ne počinje da skida app, nego me odmah izbaci.
    +1
    Aha,

    izgleda da ce morati onda da obrises Google nalog sa telefona i ponovo ga dodas:

    http://androidfact.com/google-play-error-491/
    0
    Hvala, probaću pa ti javim. Mada sam ja ovaj telefon dobio prije mjesec dana, bio je nov i tada kad sam ga dobio, unio nalog koji koristim. Ali mi se ne sviđa to što moram uraditi reset i sve obrisati, tako da ću radije oaliti i gasiti telefon nego sve ponovo vraćati i instalirati.
    0
    Ako je ovaj problem, onda to nema veze sa starošću telefona, već sa sinhronizacijom sa Google serverima.
    0
    Iako uradim uklonjanje naloga, nisam siguran da će mi pomoći i da ću riješiti problem. Tako da ću radije paliti i gasiti telefon, nego sve ponovo vraćati.
    css adaptation by ::eboye::
    ...