• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Imam problema sa tabletom, povremeno otkazu sve aplikacije, pise viber stop worrking, google play stop worrking... nece da se sinhronizuje sa nalogom, ne mogu da skidam plikacije sa stora izbacuje serversku gresku. Ponekad me odjavi sa naloga pa posle ne mogu da se prijavim, nece da prepozna wifi a internet radi normalno. Kada hocu da instaliram neku ap,ikaciju moram da izbrisem nalog pa opet da dodam nalog , tako ponekad hoce da instalira aplikacije, ali vecinom nece. Nosila sam ga na servis i nista samo mi je uzeo pare, vratio na fabricka i kao sad radi. Ne znam sta da radim. Inace tablet je Navon Platinum 10, android 4.1.
    in Ostali tableti by (120 points)

    1 Answer

    0 votes

    Mogu samo da pretpostavim o cemu se radi:

    1. Android na tabletu je uradjen skrnavo i nije optmizovan

    2. Google Play Services aplikacija se prilikom reseta na fabricka podesavanja vrati na verziju koja radi kod tebe, medjutim posle odradjenog vremena se apdejtuje i iz nekog razloga ne radi sa tvojim tabletom. Ovo je krucijalna aplikacija i niposto je nemoj brisati. Probaj da instaliras poslednju verziju iste rucno sa ovog linka:

    http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-services/

    Mislim da je najveci problem to sto je tablet od "no name" proizvodjaca i sto ne rade podrsku, tj. azuriranja na novije verzije androida. 4.1 je vec dotrajao, a verovatno i ta verzija koja je na tabletu je skrpljena samo da radi i da se uredjaj proda.

    Moj savet za ubuduce: nemoj kupovati jeftine uredjaje.

    by (49.5k points)
    0
    Ne razumem se bas dobro pa moram da pitam :-)  da li ce ova poslednja verzija moci normalno da radi, tj da nece mozda da usporava tablet i da koci? I da li je ovo samo updejt ili se instalira nova app? Hvala :-)
    0
    Veliko je pitanje da li ima update za Android za taj Tablet. Ovo što sam dao je aplikacija i potrebno je da je skineš na Tablet i pokrenes i sledis korake. Ne bi trebalo da uspori, čak naprotiv....
    0
    Hvala. :-)  App instalirana ali Play Store i dalje nece da skida i azurira app :-(  izbacuje serversku gresku. Definitivno je tablet s.anje! :-\
    css adaptation by ::eboye::
    ...