• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Zdravo,
    prvi put mi se javio ovaj problem kad sam updatovao Nexus sa KK na L a to je da se blokirao WiFi i pise "Turning On" i tako stoji. Isto se desava i sa BlueTooth-om. Tad sam imao garanciju na uredjaj reklamirao sam i posto nisu mogli da ustanove kvar zamenili su mi uredjaj.
    Prekjuce sam uradio OTA sa 5.0.x na 5.1.1 i opet se isto desilo. Do juce nisam nikad nista menjao nista na telefonu al juce sam probao sve i svasta. Flashovao stock KK, vracao na L, flashovao CM12, PA 4.46 i dalje ne radi.
    Dal ste se nekad sustreli sa problemom, culi, neka ideja sta mogu da uradim pre nosenja u servis?
    Nisam siguran dal si se flashovanjem stocka updatuju binaries za drajvere mozda je do njih?
    Hvala unapred

    P.S. Dosta njih su imali isti problem sa nexusom i pun je net postova toga al sam probao dosta toga i nista nije pomoglo a vecini su samo zamenili uredjaje.
    http://forum.xda-developers.com/google-nexus-5/help/wifi-stuck-t2721643

    Edit: Ovo je log file koji sam dobio sa "liveboot" https://drive.google.com/file/d/0B7xy4fzc_LrlN3B2Y0xDV2ZuZWs/view?usp=sharing
    in Operativni sistem by (160 points)
    edited by

    1 Answer

    0 votes
    Imam Nexus 5, ali nemam ovaj problem.

    Jedino sto mi pada na pamet je da nemas adekvatan radio za ROM koji si flesovao.

    Probaj da flesujes Stock 5.1.1 i sa njim i data i modem i sve sto dolazi u paketu ... mislim da ce tako proci.

    https://developers.google.com/android/nexus/images
    by (49.5k points)
    0
    Jesam, probao sam i manuelno fleshovanje i preko flash-all skripte koja ide u paketu sa stock romom. Sad imam stock 5.1.1 na njemu. Ne nosi mi se u servis jer znam da ce mi reci da je otišao WiFi chip, tražice mi 120 evra za naručivanje matične al da pritom ne garantuju da ce raditi....... Poludeh Jel znas mozda kako se instaliraju Binaries https://developers.google.com/android/nexus/drivers Odavde
    0
    Jesi probao ovu soluciju: https://www.androidpit.com/nexus-5-fix-common-problems Pod: Wi-Fi and Connectivity issues
    0
    To sam prvo probao. Bar ovaj deo sa ukljucivanjem Airplane moda i restart..
    Ovaj drugi deo ne mogu jer se wifi uopste ne pali.. Pise "Turning On WiFi" i tako se vrti u nedogled. Baterija se jako brzo isprazni sa ovim problemom jer pretpostavljam da pokusava da upali wifi stalno a i cover kod kamere se zagreva bas dok to radi.
    0
    To što se zagreva cover kod kamere ne zato što je tu WiFi čip. Hmm, ne znam. Jesi probao sledeće: Resetuj na fabrička podešavanja Kad ti prvi put pokreće onaj wizard probaj da uključiš WiFi i odatle se ulogujes na google nalog. Moguće je da ti povuče neka podešavanja sa Google naloga kroz restore koja ovo sjebu. Ako tad radi WiFi, onda nije otišao čip (očigledno). I onda možeš probati da ne uradiš restore i sve aplikacije i njihova podešavanja kasnije namestis. Ne znam, pokušavam da se setim svega što bi moglo biti sa softverske strane. E da, i probaj neki ROM bez gapps da vidiš jel radi tad.
    0
    I kad resetujem i kad instaliram stock rom ni u Wizardu se ne ukljucuje. I tu pise "turning on". Verovatno je hardverski onda.. Paranoid koji sam bio flashovao juce nije imao Gaaps pa tako da sam i to probao. Cak sam i oporavljao /persist particiju i definisao novi .macaddr fajl... Malo mi je davalo nadu to sto se zagreva, nadao sam se da chip radi. Ipak izgleda da je hardverski kvar posto nista drugo mi ne pada napamet da uradi... Hvala puno na odgovorima!
    css adaptation by ::eboye::
    ...