• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Rutovo sam ga preko Odin-a sa onim cf-root. Sve radi kako treba, dobio superSU. E sad ja sam odma u SD maid app control iskljucivao neke aplikacije da se ne startuju same. Skinuo greenfy root i podesio ga koje ocu da mi hibernatizira.

    E sad, nekad mi malo kocka sad posle toga, umesto da bolje radi izgleda da za nijansu losije radi. Recimo skrolam po fb i ide glatko i onda u jednom trenutnu mozda posle 4-5s ono ko malo secne kao zastane na trenutak da se jedva primeti i opet glatko radi. Kada otvorim settings, imam 4 taba. prvi je connection i tu se nalaze opcije wifi, mobile, bluetoot,nfc, s beam ,nearby device i ostale i tu mi kad skrolam malo zastajkuje svaki put a prije roota nije koliko se dobro sjecam. U ostalim tabovima lepo radi.

    Takodje sam primetio i u tuchwizu kad otvorim meni sa aplikacijama i listam levo desno, kao u facebook aplikaciji zastane na trenutak ono ali nije to strasno nista, nego ono ko zalaguje jedva da se primeti i onda super radi.

    Kako da proverim sta mi to zeza tel?
    Inace kako sam rutovo i pogasio to, telefon se manje grije. Pre uvek kad ga koristim posle 20-ak sekundi zagrije se pozadi gde je baterija ono malo vise. Sad je mlako.

    Inace koristim sa power saving opcijom i sad i prije roota. Znaci i pre je bila ukljucena opcija power saving a i sad.

    Kad bi znao da ce bolje raditi vratio bi na fabricko, ali mi se mrsko zezati opet i podesavati sve i skidati aplikacije.

    Ram mi je slobodan oko 500-600mb sa upaljenim viber,messenger i facebook.
    in Modifikacije i tvikovi by (140 points)

    1 Answer

    0 votes
    pozdrav, nemoj dirati nijednu sistemsku aplikaciju a u autopokretanju iskljuci samo aplikacije drustvenih mreza..
    by (1.0k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...