• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Da li gravity box preko xposeda sta usporava telefon, recimo ako sam napravio da kad povucem notification bar na dole, da bude providan da li to usporava tel i je li bolje da ga vratim na crno?

    Da li je bolje koristit adblock-er iz xposeda ili da koristim adaway koji blokira reklame preko host fajla? (Zanima me da li preko hosts fajla, kada se dodaju ip-ovi i adrese usporava mozda internet? A drugo sto me zanima je da li, ova aplikacija adblocker iz xposeda, da li ona usporava tel jer verujem da stalno radi i trosi bateriju. Koju mi preporucujete da koristim?

     

    Da mi objasnite kako najbolje podesiti Greeny Root da radi radi perfomanci i baterije, koje opcije da stikliram u podesavanjima koje su bitne. 'greenty system app' 'greenfy deep' 'greenfy system app xposed reques' itd?

    I da li staviti autohibernation i sta zapravo radi taj autohibernation jer ga nisam provalio kako uopste radi jer kad otvorim neku app on je ne zamrzne sam, nego moram kliknuti na precicu koju sam napravio shortchuc hibernation now.

    Zanima me kako radi amplify root. Negde sam procito da on dobro cuva bateriju na rutovanim telefonima? Mene zanima kako da ga podesim kad instaliram, jer nista nisam vidio da se ima konkretno podesiti, ili on radi automatski kada se instalira?

    Koje mi app preporucujete za bolji rad telefona, svedno da li bile na google play, xposed ili ih na google nasao.
    in Modifikacije i tvikovi by (140 points)

    1 Answer

    0 votes
    pozdrav, moja preporuka: Koristi Adawaj za blokiranje reklama,ne usporava nista i ne trosi bateriju, greenfy ti uopste nije potreban,sistemske aplikacije ne diraj vec iskljuci autopokretanje aplikacija drustvenih mreza one usporavaju telefon i trose bateriju, i sve xposed aplikacije ne usporavaju i ne trose bateriju..
    by (1.0k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...