• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    LG G2 mini zastao pri bootovanju na prvi ekran. Ne pomaže Hard reset tj. ne dešava se ništa kad držim power dugme i volume down. Takođe nemoguće ga je isključiti držanjem power dugmeta, jedino vađenje baterije pomaže. Držanjem volume up dugmeta i ubacivanjem kabla ulazi se u download mode odnosno u firmware update ali ni LGMobile Support Tool ni LG Flash Tool 2014 ne prepoznaju da je telefon priključen. Neka ideja?

    Istorijat: Telefon je radio vrlo nestabilno u posledne vreme. Update sa KitKata na Lollipop nije bio moguć iz razloga jer je telefon bio rootovan, a unroot mu nije pomagao. Vraćanje na fabrička podešavanja radi update-a je još više pogoršalo stvari (između ostalog nije postojala tastatura). Flashovao sam Lollipop uz pomoć LGMobile Support Toola. Sve je prošlo OK. Vratio sve programe nazad, podesio... došao na red root. Uspešno rootovao uz pomoć KingRoota. Istalirao SuperSuMe da bih zamenio KingRoot sa SuperSu. Operacija uspela. Pokrenuo SuperSu koji nije uspeo da updatuje binaries i tražio je restart. Tad sam poslednji put imao pristup telefonu. šmrc
    in Recovery i particije by (120 points)

    1 Answer

    0 votes
    pokusaj da ubacis originalni rom, skini na kompjuter rom,izvadi bateriju i prikopcaj telwfon preko usb kabla,,pritisni volume+ i volume- i pover dugme zajedno i probaj onda prebacit rom na telefon, ili pokusaj da ubacis originalni rom preko sd kartice..
    by (1.0k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...