• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  33.2k users

  0 votes
  Užasno mi treba odgovor na ovo pitanje jer sam saznao milion oprečnih informacija u vezi update-a na 2.3.4 verziju. Naime stvar je sljedeća:

  Preko samfirmware sam skinuo što je potrebno za update galaxy s ali imam tel koji je vezan za operatera i na sajtu piše da mora biti otključan i to je podvučeno a opet sam naletio na više postova po netu da su ljudi radili update čak i ako je vezan za operatera i da nisu imali problema. ako može neki super uber ekstra mega sega geek da odgovori i da mi da pravu info jaj bih mu bio pravo zahvalan.

  Takođe sam dobio odin verzije1.85 ali sam našao da ova verzija ne podržava I9000 već 1.7 i da li je ovo tačno ili mogu sa 1.85 da flešujem i9000 koji je na froyo.xfjp9 i da li je 2.3.4.xxjvp dobar izbor.

  Tel je kupljen u BH Telecomu.

  Sve potrebne fajlove imam ali me jednostavno plaši da pritisnem start jer me mnogo bune kontradiktorne info na koje nailazim po netu.

  Puno hvala i veliki pozdrav za ekipu srbodroida!

  P.S.

  I da još jedna stvar me buni checking re-partition. I ovdje sam naletio na par info da treba i  da ne treba čekirati.

  Drama!
  in Samsung Galaxy S by (160 points)
  edited by

  2 Answers

  0 votes
  ja sam ubacio 2.3.4 xxjvp (telefon nije vezan za mrezu, kupljen u inostranstvu - ako to uopste ima neke veze), sve radi bez problema i preporucujem ga.Koristio sam Odin 1.7 radi 100% i treba chekirati re-partition.Na tvom mestu ja bih pokusao, kao sto vec jesam ;) pozz
  by (220 points)
  0 votes
  Pa samo da se zahvalim na odgovoru,jest da sam sve odradio ali cijenim, uglavnom otključao sam tel u servisu za svaki slučaj i preko odina 1.85 ubacio 2.3.4 xxjvp i sasvim sam zadovoljan. Može se reći skroz drugi osjećaj. Lagano sve ide i mnogo bolji je gps, wifi i uglavnom ogromna razlika u odnosu na froju koji me pravo nerviro.

  Hvala još jednom...

  Džindža je kralj...

  by (160 points)
  css adaptation by ::eboye::
  ...