• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Pozdrav...skupio sam novaca da kupim novi telefon,e sad me muci - Nasao sam na internetu i dobio savet od par prijatelja za marku Xiaomi ( Kineska marka telefona ) ne znam kakva je tj. mislim na kvalitet rad i ostalo.Gledam po forumima youtube i svi hvale tu marku,perfektna..model koji hocu da uzmem je Mi4c...Mene muci da li da uzmem taj telefon tj. da rizikujem ili da uzmem neki Samsung posto Samsung koristim oduvek...Samo moze li mi neko dati neki savet u velikoj sam nedoumici...Hvala unapred
    in Preporuke telefona i tableta by (170 points)

    1 Answer

    0 votes
     
    Best answer
    Licno nikad nisam posedovao ni Xiaomi ni Samsung telefon, ali sam oba brenda testirao i to vecinu njihovih modela.

    Samsung je dobar u visokoj klasi i eventualno mini verzija visoke klase, cim krenes u srednju i nizu kvalitet se drasticno spusta.

    Xiaomi je potpuno drugaciji, kod njih je kvalitet konstantan kroz sve klase. Po meni mnogo bolji od Samsunga u srednjoj i nizoj klasi, mada od skoro i u visokoj klasi sa Mi5.

    Ja bih definitivno pre uzeo Xiaomi. Jedino sto je potrebno da obratis paznju a to je da ima Play Store. Posto Xiaomi modeli za kinesko trziste nemaju Play Store nego neki kineski. Ali je moguce instalirati Google Play Store uz malo truda. Cisto da obratis paznju pri kupovini ako nisi vican ceprkanju sa sistemom i koriscenju komandne linije ;)
    by (49.5k points)
    selected by
    0
    Izvini sto ovako kasno odgovaram....ali hvala...Za te klase nisam ni znao hehe Samo da pitam..hocu da otkljucam neku Lumiu ( da radi na sve mreze )...da li je ovo siguran sajt ? http://www.unlocklocks.com/ Hvala unapred
    css adaptation by ::eboye::
    ...