• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes

    Pozdrav svima,jako bi mi znacio svaki odgovor s problemom koji imam. U pitanju je Samsung Note 4. Pre par dana desava mi se to da se telefon sam restartuje nevezano koliko baterije ima ,bilo 20 posto bilo 80, iskljuci se kao da se restartuje medjutim ne moze da se ukljuci vec samo pokazuje ono Samsung i tako iznova i iznova. Ne mogu ga upaliti dok ga ne stavim na punjac. Onda se upali tek. Iako npr ima skoro punu bateriju. U cemu bi mogao biti problem? Ne znam da li to moze imati veze a poslednjim azuriranjem softvera koji sam uradila kao i uvek, ili baterijom koja nenormalno se zagreva. Jako bi mi pomogao savet poznavaoca. Hvala najlepse!smiley

    ### no choices found for poll!
    in Samsung Galaxy Note by (120 points)

    1 Answer

    0 votes

    Po onome što si napisala zvuči kao da je baterija. Međutim činjenica da si uradila update može dosta toga da promeni.

    Ono što ti ja savetujem je da bekapuješ sve podatke sa telefona (sms, kontakte, fotografije, video ... sve što ti treba).

    1. Za kontakte savetujem da ih sinhronizuješ sa Google kontaktima iz Contact aplikacije. Proveri na contacts.google.com da su svi tu
    2. Za SMS, predlažem SMS Backup + koja sve SMSove prebacuje na Gmail.
    3. Fotografije, video i ostale fajlove možeš ručno prekopirati na računar.

    Nakon što to uradiš backup, uradi factory reset.

    Inače je preporučljivo da posle svakog većeg apdejta radiš factory reset jer proizvođači ne urade baš najbolje ceo proces update-a.

    Ako ti se nakon reseta na fabrička podešavanja telefon bude isto ponašao, onda je definitivno hardverski problem i najbolje bi bilo da probaš da zameniš prvo bateriju. Ako ni to ne pomogne, onda je verovatno ploča otišla (glavni deo svakog uređaja) što se ne isplati popravljati.

    by (49.5k points)
    css adaptation by ::eboye::
    ...