• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

    2.1k questions

    2.3k answers

    3.3k comments

    33.2k users

    0 votes
    Imam problem sa wifi, iznenada se ugasi i kada kliknem upali se ali bledo zelena ikona za wifi, i tada nemam pristup bežičnoj mrezi. Probao sam sve i svašta, ukljucivao sam mod za letenje pa restart tel, vadio sam bateriju, cak sam i vracao na fabricki podešeno, i nistaaa. Wifi se tek nakon nekog vremena sam od sebe ukljuci, dan, dva nema pravila. Guglao sam i vidim da nisam jedini sa ovim problemom ali isto tako vidim da za ovaj problem resenja jos nema. Ako neko zna kako da resim ovaj problem doživotno cu mu biti zahvalan, inače ja softver ažuriran na poslednji apdejt android verzije 6.0.1. Zbog ovoga ozbiljno razmisljam da promenim telefon, inace me super sluzi, drugih problema nema, hvala unapred!
    in Samsung i7500 by (140 points)

    1 Answer

    0 votes

    Hmm, ako reset na fabrička podešavanja nije uspeo da pomogne, onda ostaje samo:

    1. Da je ROM od Samsunga loš i da probaš da flešuješ ili neki zvaničan ROM preko Kies-a ili neki Custom ROM
    2. Da je hardverski problem. Meni je na LG G4 crkao WiFi čip i tako se manifestovalo ... kao krene da pali WiFi, pa pukne, pa krene ... i na kraju nije uopšte hteo. Morala je ploča da se menja da bi se WiFi popravio.
    by (49.5k points)
    0
    Skinut je poslednji apdejt sa sammobile.com i instaliran, rom je na 6.0.1, od ovoga nema novije, inace fon radi super baterija je super optimizovana, itd... Samo sto wifi iznenada se iskljuci i nemogu da ga ukljucim taster ostane nepokretan bez obzira na dodir, a ikona postane tamno zelena kada se klikne na nju...
    css adaptation by ::eboye::
    ...