• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  33.2k users

  0 votes
  Imam meizu m2 već tri godine i prezadovoljan sam sa njim. zaključao sam ga šablonom. Dete ušlo...kako ušlo??? U podešavanja sa zaključavanjem i sada mi je zaključan mob. Ima li šanse bez odlaska u servis da ga ja popravim? hvala
  in Patern Unlock - Šablon za otključavanje by (130 points)

  1 Answer

  +1 vote

  Postoji ali ćeš izgubiti sve podatke

  1. Isključi telefon
  2. Upali ga držeći dugme za pojačavanje i dugme za paljenje
  3. Drži dugmiće dok se ne pojavi Meziu logo, onog momenta kad se pojavi logo pusti dugmiće
  4. Zatim odaberi opciju Clear Data (čekiraj je)
  5. Pritisni start da započneš proces
  by (49.5k points)
  0
  Neće na to, ne prihvata. Restartuje se i opet isto. Probao sam da ga flešujem kao i pre 6-7 meseca ne prihvata. Probao i sa ovim programom Meizu userlock i svime mogućim što sam našao na internetu i ne neće da se poveže sa tim programima. Vidi ga neki program da je povezan kada ga isključim ali samo to dalje ne očitava. Nisam početnik u ovome ali .... išao sam i na njihov Flyme jer sam ga tu prijavio i ništa.
  0
  Hmm, a jesi mu otključavao bootloder? Flešovao neki recovery? Pošto fabrički bi trebalo da može sa uradi to iz ovih koraka. Evo i video kako:  Ako imaš neki Custom Recovery, najbolje da butuješ u njega i da tamo uradiš factory reset ili da formatiraš /data i /cache particije.
  0
  Svaki put na Clear data on samo restartuje, vrat ga na staro. Kada čekiram obe da updejtujem preko memorijske isto radi. A samo kada čekiram gornju, krene update i opet ga vrati na isto. Imam i njegov custom recovery jer ga obožavam ovaj mob ni tako neće kao na predhodna objašnjenja, samo ga vrati na staro. Sada si me zbunio sa otključavanjem bootloadera?
  0

  ovako i meni pokazuje

  css adaptation by ::eboye::
  ...