• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  33.2k users

  0 votes
  Dobar Android svima Vam želim!

  Želeo bih da Vas najiskrenije zamolim, da mi date neka upustva, napišete tutorial step by step, ili nešto slično kako da sa S-ON pređem na S-OFF (koliko sam shvatio, to je otključavanje bootloader-a), ne znam Više gde da tražim, verovatno sam na pogrešno mesto i stavio moje pitanje, i IZVINJAVAM SE zbog toga, ali ne mogu nikako da nađem neki kasvetan tutorial, a ne mogu nikako da stavim cyanogen mod bez tog otključavanja, telefon sam inače root-ovao i uradio nand backup i odabre custom rom, sve osim otključavanje bootloadera, i u pitanju je HTC Desire kupljen u Vip-u.
  in HTC Desire by (150 points)

  1 Answer

  0 votes
   
  Best answer
  S-OFF mozes uraditi sa alpharev alatkom koju mozes naci na: alpharev.nl

  Dovoljno je da narezes ISO sa sajta na kreiranjem butabilnog diska i kada butujes komp s tim diskom dobices alpharev program.

  Trenutno nemam desire na kom bih to mogao da testiram a nisam zapisao korake tacno kako se sve radi u tom programu (mada se secam da je bilo jako lako).

  Cim budem nasao neki Desire kom je potreban S-OFF, napravicu tutorijal posto vidim da je dosta trazen ;)
  by (49.5k points)
  0
  Hvala, uspeo sam! Bili ste u pravu, veoma je lako!

  Sad me samo muči, jer imate neki dobar da mi preporučite custom rom koji će sve da mi snima na sd karticu, tj verovatno na ext4 particiju koju sam na njoj napravio, da nemam više problema na internom memorijom, samo zbog tog problema sve ovo i radim!
  0
  Pogledaj ovaj tekst, www.srbodroid.com/development/custom-roms/custom-rom-ovi-na-htc-desire/ goldie je napisala review ROMova za Desire, mada se nije osvrtala konkretno na ext4. Ali dovoljno je da u spisku sa linka u tom postu pogledas da li ROM ima a2sd(app2sd) skriptu dodatu i podrsku za ext4, a i u komentarima je neko ostavio link bas za prebacivanje aplikacija ;)
  css adaptation by ::eboye::
  ...