• Registracija
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2,127 pitanja

  2,268 odgovora

  3,283 komentara

  2,728 korisnika

  Cyanogen Mod 7 i app2sd

  +1 glas
  Stavio sam na Desire Cyanogen Mod 7.1, naravno problem je sa internom memorijom.Da li mogu da formatiram i particionisem SD karticu tj. da napravim ext particiju koja bi se ponasala kao interna memorija i na koju bih mogao da skladistim aplikacije pomocu app2sd aplikacije?

  Hvala.
  pitano Feb 18, 2012 u HTC Desire od drevil (340 poena)

  2 odgovora

  0 glasa/ova
  Da, preko ClockWorkMod Recovery-a, samo naci neki koji ima opciju particionisanja (znam da neke verzije nemaju), i napravis particije. Ali app2sd ti nece biti od velike pomoci, data2sd hoce jer ce prebaciti kompletnu data particiju na SD karticu.

  Ukoliko imas sporu SD karticu (klasa 4 i nize) aplikacije ce biti dosta spore, a ako izvadis SD karticu telefon ce se verovatno zabagovati.
  odgovoreno Feb 18, 2012 od eboye (49,490 poena)
  Problem oko prepoznavanja telefona kao USB-a na racunaru?
  0 glasa/ova
  nema problema sa memorijom, napravi na kartici ext particiju jednu za apps a drugu za swap i kada flesujes cm7 odmah instaliraj aplikaciju simple2ext s2e(na marketu free), kada je pokrenes izaberi apps i dalvik opciju za bacanje na ext particiju, reboot telefon i uzivaj u memoriji bez granica.... (kod mene je ext 1gb, toliko i imam prostora za instaliranje aplikacija.... sasvim dovoljno) pozdrav
  odgovoreno Apr 1, 2012 od cybir (180 poena)
  css adaptation by ::eboye::
  ...