• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  33.2k users

  0 votes
  rutovan tel, instaliran custom rom,ali neće da digne sistem, wipe svega odrađenm htc desire s, da li može da se stock rom vrati iz restore korz cwm, nemam nand backup, preuzeo sam RUU 2.10.9. itd, molim vas što brži odgovor šta da mu radim
  in HTC ChaCha by (890 points)
  0
  meni piše s-off ali nemam da pippe unlocked ili locked sistem je 2.3.3

  2 Answers

  0 votes
  Udjes u hboot i tad pokrenes RUU sa kompa, sledis korake i instaliraces stock ROM ... ali ja bih pre instalirao neki Custom ROM iz CWM ... nadji na XDA neki koji je kompatibilan za tvoj telefon, iskopiraj na SD karticu i flash-uj iz CWM ... na taj nacin ces sigurno moci i kasnije da instaliras Custom ROM ... kad odradis RUU ... mozda to vise neces moci ako se azurira HBOOT
  by (49.5k points)
  0

  Jesam ja Eboy sve to uradio, ali neće da digne sistem posle instalacije custom roma, samo stojo blago crn ekran i to je to. Ne znam da li je u pitanju što je baterija na oko 30%, a znači može iz h-boota da se instalira  STOCK ROM, iako nije uključen telefon, to mene zeza što neće da digne sistem posle instalacije custom ROM-a, probao sam i cm9, i miui, i aokp, ni jedan neće da podigne sistem.

  Odavde sam uzimao ROM-ove http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=15187889#post15187889

  0

  Da, moze iz HBOOT-a ... a za Custom ROM stvarno ne znam sto te zeza ... mozda moras kernel rucno da flash-ujes nakon ili pre flash-ovanja custom ROMa.

  btw: Šta koristite to ljudi kad vam u post ubacuje neke silne jezike?????

  0 votes

  Nešto me buni, ovako, meni je sada S-OFF da li to znači da ja mogu preko RUU da ubacim stock ROM ICS, ako mi je S-ON to znači da je bootloader zaključan i da ne mogu ubacivati stock ROM, dok ne otključam.

   

  s-on bootloader otključan da li je tako

   

  s-off bootloader zaključan da li je tako.

   

  Pogledaj ovu rečenicu    ( If your s-off and unlocked bootloader then you can flash a rom from the memory card, if your s-on with an unlocked bootloader then you flash the Rom from the memory card then flash the boot.img through adb )

  Sada sam se zbunio, kaže mi ako ti je s-off i otkljičan bootloader možeš da instaliraš rom, kako to ako ti je s-off  ( I !!!! )  zašto i otključan, zar nije s-on otključan bootloader.

  Imam Hyper translate u Mozili, možda je zbog toga, eBOY.

  by (890 points)
  0
  Odradio sam ja sada preko RUU instalaiju i ubacio m je 2.3.5, i piše mi unlock u h-boot, pošto juče nije hteo da digne sistem posle instalacije custom roma, lik je odnep u servis i tamoo mu je vraćen na 2.3.3 i sada sam ja na 2.3.5 odradio.

  Sada ću opet da ponovim otključavanje bootloadera, a da nemaš slučajno neki link ka sajtu odakle da ubacim cwm i root, jer ovaj neće što sam ja juče odradio root i cwm.
  0
  E, neam. Ugasio komp. To će gosn. Svoboda bolje da ti kaže, on je ratovao s tim telefonom, ja baš i nisam. Postuj verziju HBOOT, odatle kreće.
  0
  ima li negde da se nađe ICS kojim bi preko ruu ubacio u telefon.
  0
  Ako je telefon zvanično dobio ICS, da. Mislim da nije, nisam siguran. Šta Google kaže?
  0

  Na tel je bio ICS sa s-on, Sada sam ja ubacio neki rom na 2.3.5 preko ruu, i sada mi je ulocked, s-off, i pokušaćiu ovaj ROM da ubacim preko RUU FileFactory Folder View - Saga

   
  Detect language » Serbian
   
  css adaptation by ::eboye::
  ...