• Register
Dobrodošli na Srbodroid P&O, gde možete postavljati pitanja i dobiti odgovore od drugih članova zajednice.
Najaktivniji članovi
ovog meseca:

  2.1k questions

  2.3k answers

  3.3k comments

  25.2k users

  0 votes
  Rutovo sam ga preko Odin-a sa onim cf-root. Sve radi kako treba, dobio superSU. E sad ja sam odma u SD maid app control iskljucivao neke aplikacije da se ne startuju same. Skinuo greenfy root i podesio ga koje ocu da mi hibernatizira.

  E sad, nekad mi malo kocka sad posle toga, umesto da bolje radi izgleda da za nijansu losije radi. Recimo skrolam po fb i ide glatko i onda u jednom trenutnu mozda posle 4-5s ono ko malo secne kao zastane na trenutak da se jedva primeti i opet glatko radi. Kada otvorim settings, imam 4 taba. prvi je connection i tu se nalaze opcije wifi, mobile, bluetoot,nfc, s beam ,nearby device i ostale i tu mi kad skrolam malo zastajkuje svaki put a prije roota nije koliko se dobro sjecam. U ostalim tabovima lepo radi.

  Takodje sam primetio i u tuchwizu kad otvorim meni sa aplikacijama i listam levo desno, kao u facebook aplikaciji zastane na trenutak ono ali nije to strasno nista, nego ono ko zalaguje jedva da se primeti i onda super radi.

  Kako da proverim sta mi to zeza tel?
  Inace kako sam rutovo i pogasio to, telefon se manje grije. Pre uvek kad ga koristim posle 20-ak sekundi zagrije se pozadi gde je baterija ono malo vise. Sad je mlako.

  Inace koristim sa power saving opcijom i sad i prije roota. Znaci i pre je bila ukljucena opcija power saving a i sad.

  Kad bi znao da ce bolje raditi vratio bi na fabricko, ali mi se mrsko zezati opet i podesavati sve i skidati aplikacije.

  Ram mi je slobodan oko 500-600mb sa upaljenim viber,messenger i facebook.
  in Modifikacije i tvikovi by (140 points)

  1 Answer

  0 votes
  pozdrav, nemoj dirati nijednu sistemsku aplikaciju a u autopokretanju iskljuci samo aplikacije drustvenih mreza..
  by (1.0k points)
  css adaptation by ::eboye::
  ...